x
Zomerspel maakt gebruik van cookies. Sommige van deze cookies zijn essentieel terwijl andere ons helpen om uw gebruikerservaring te verbeteren
Essentiële (*):
Analitics:
(*) kan niet worden gedeactiveerd

Nieuws

8 van de 32 getoond
- 1 2 3 4 -

Zomerspel 2021 in de steigers!

31/10/2020 19:22  

Onze lenteslaap is geruisloos overgegaan in een zomerslaap maar nu de herfst in het land is,
ontwaakt Zomerspel. Bizar, maar we leven dan ook in abnormale tijden. Ons wentelen in wat had
kunnen zijn, is verspilde moeite. Tijd om onze blik te richten op de toekomst! Contacten hernieuwen,
draaiboeken updaten, nieuwe invalshoeken berekenen … De eerste voorbereidende vergaderingen
zijn achter de rug, de breinen hebben gestormd en die storm heeft het Zomerspelkader flink door
elkaar geschud! Wat Zomerspel 2021 effectief wordt, kunnen we nog niet van de daken schreeuwen
(gas-boete wegens geluidoverlast!), maar het wordt anders én toch weer heel erg Zomerspel.
We willen iedereen ook bedanken voor de steun die we kregen bij de afgelasting van ons
spellenfestival. De vele berichten deden deugd en bezorgden ons de moed en goesting om onze
schouders te rechten. We beloven dat we er alles zullen aan doen om van Zomerspel 2021 een editie
te maken die het lange wachten waard is!
Op onze facebookpagina gidsen we je langs alle nieuwtjes, belangrijke info en avonturen die we
beleven op onze tocht. Volg ons naar Zomerspel 2021!Afgelasting Zomerspel

06/04/2020 17:42  

Beste vrienden van Zomerspel, alle scenario’s zijn de voorbije dagen de revue gepasseerd, maar jammer genoeg heeft de realiteit ze allen naar de prullenbak verwezen. In de huidige omstandigheden rest er ons maar één optie: de afgelasting van Zomerspel 2020. Zelfs bij een uitstel met een paar maanden kunnen we niet garanderen dat iedereen onbezorgd en in veilige omstandigheden kan genieten van ons spellenfestival, wat toch onze prioriteit is. 

Zoals een groot filosoof ooit zei “elk nadeel heb zijn voordeel”: de opgespaarde energie van 2020 zetten we maximaal in om van Zomerspel 2021 een nog grootser evenement te maken! Hou dus het weekend van 29 en 30 mei 2021 al vrij in je agenda!

Hou je gezond en keep on playing!status zomerspel 2020

19/03/2020 17:10  

Corona. Ook wij hier in de Zomerspeljungle ontsnappen er niet aan. We houden er rekening mee dat Zomerspel 2020 niet zijn normale verloop zal kennen. De komende dagen en weken zullen we al onze creativiteit aanspreken om alternatieve scenario’s uit te werken. Gezien de snel veranderende situatie kunnen we op dit moment echter geen voorspellingen doen of garanties geven. Wat vandaag de regel is, is morgen achterhaald. Daarom hebben we beslist om de start van onze ticketverkoop tot nader order uit te stellen. Hou onze facebookpagina en website in de gaten voor de meest recente info!

Gezelschapsspellen verbinden mensen; wees verantwoord creatief in het onderhouden van die banden!

Oproep prototypes voor Zomerspel Spellenfestival (16-17 mei)

29/02/2020 21:57  

????Oproep prototypes voor Zomerspel Spellenfestival (16-17 mei)????

Ben je een spelauteur in spe? Heb je een project die nog niet door een uitgever wordt gesteund? Dan helpen we je graag verder 

Zoals elk jaar voorzien we op Zomerspel Festival een prototypezone. Daar kan je jouw ontwerp aan het grote publiek voorstellen en laten testen. Bovendien posten we in de komende maanden een interview over jouw project op onze facebookpagina, website en blog op BoardGameGeek.

Ben je zelf niet bezig met een project, maar je kent wel iemand anders die een eigen spel in de maak heeft? Aarzel dan niet om die persoon van onze oproep op de hoogte brengen!

Voor meer vragen en/of registratie nodigen we je uit om een mailtje te sturen naar info@zomerspel.be.Vrijwilligers gezocht!!!

20/01/2020 15:51  

Ben je een spelaficionado? Gebeten door de spelmicrobe? Is een spel uitleggen een van je guilty pleasures? Of krijg je eerder een kick van mensen te zien genieten van een door jou bereide versnapering? Wil je een groot evenement van achter de schermen kunnen beleven? Staat het weekend van 16 en 17 mei nog maar enkel ingevuld met ‘Zomerspel: must go!’?


Dan ben je de geknipte persoon om lid te worden van de Zomerspelfamilie! Meld je hier aan op onze website en ontvang (na enig administratief werk – ook wij ontsnappen er niet aan) een exclusief toegangsticket tot de jungle van Zomerspel 2020. In ruil voor je hulp op 16 en/of 17 mei krijg je onze eeuwige dank aangevuld met nog wat extra’s …


Ben je verhinderd voor de apotheose van ons werkjaar, maar wil je toch meehelpen in een poging de vorige edities te overtreffen?  Of wil je wel spellen uitleggen, maar aan een iets minder uitgebreid publiek? Aarzel niet om je aan te melden bij de zomerspelfamilie. We zijn onder o.a. op zoek naar speluitleggers die ons in de loop van het jaar af en toe kunnen vergezellen doorheen het Gentse Ommeland bij spelnamiddagen.


Is uitleggen niet zo je ding, maar ben je creatief? Ons decoteam kan een extra paar handen zeker gebruiken. Aarzel niet contact met ons op te nemen!!!! Kerstwedstrijd !!!

21/12/2019 17:26  Cadeautjestijd!
De Kerstman was er dit jaar heel vroeg bij. De bolronde goede man weet dat we van de ongedurige soort zijn. Zo ongedurig dat we bij het uitpakken van onze cadeautjes (allemaal bordspellen, wat had je gedacht!) iets te wild tekeer zijn gegaan. Alle dozen zijn open gevallen waardoor van elk spel minstens één spelelement op onze tafel terecht kwam.

Nu weten we niet meer hoeveel cadeautjes we precies gekregen hebben van de Kerstman. Help jij ons uit de nood? Van hoeveel spelletjes zie je onderdelen op de foto?

Stuur je (liefst correcte) antwoord via een pm op onze facebook of een mailtje naar info@zomerspel.be* (deadline: 05/01/2020) en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van één van de 3 toegangsticketten (geloot uit de juiste antwoorden) voor het grootste evenement in Merelbeke tijdens het weekend van 16 en 17 mei: Zomerspel!

* 1 gok per persoon


7de editie
16 & 17 Mei 2020

30/09/2019 13:00  De 7de editie van Zomerspel heeft al een datum! Ze gaat door op 16 & 17 mei 2020. Noteer ze alvast maar in de agenda!


Praktische info

14/06/2019 15:45  Wat is er te doen op Zomerspel en hoe geraak je er...
Alle info is terug te vinden via volgende link


8 van de 32 getoond
- 1 2 3 4 -