x


Zomerspel steunt de strijd tegen kanker!

Één van de hoofddoelen van Zomerspel is het samenbrengen van mensen door middel van gezelschapspelen. Zo zijn wij reeds een gevestigde waarde binnen de bordspelgemeenschap en benoemen wij als organisatoren maar al te graag dat al onze bezoekers, supporters, vrijwilligers tot de zomerspelfamilie behoren.

Neoplasma malignum of kanker is helaas dan ook een woord dat in vele families geen onbekend woord is. Niet alleen de diagnose, de behandeling maar ook de financiële impact zijn niet te onderschatten.

Via een fantastisch initiatief opgezet door de vrienden & familie van Lore (een doorwinterde Zomerspel vrijwilliger) tracht Zomerspel hierbij via een veiling Lore alvast een hart onder de riem te steken.

Hoe kunt U ons helpen?

Wij stellen ons systeem ter beschikking om een veiling te organiseren waarbij de opbrengsten integraal naar Lore gaan. Om vervolgens na gedeeltelijk de ziekenhuisfacturen te financieren verder worden doorgestort naar GRASPAC / KOM OP TEGEN KANKER.

Hoe, wat, waar ...?

Verkopers hebben de mogelijkheid en bordspel in de veiling te plaatsen, hierbij kan een startbod worden ingesteld. Na afloop van de veiling 05/10/2017 23:00:00 gaat het bedrag (alles boven het startbedrag) ten voordele van Lore & Graspac. Indien uw dit startbod op € 0 plaatst gaat het volledige bedrag naar de strijd tegen kanker !

Als koper kunt u bieden op 1 of uiteraard meerdere bordspelen en steunt u niet alleen Lore en velen anderen tegen de strijd tegen kanker maar ontvangt uw eveneens een bordspel. Bij een bieding kunt gebruik maken van één van de onderstaande verzendmogelijkheden:
* GRATIS: Het bordspel zal aanwezig zijn op de benifiet, door u op te halen op de benefiet zelf
* GRATIS: U gaat het bordspel ophalen bij de verkoper (wij bezorgen u na de veiling de nodige gegevens)
* + €2: U maakt gebruik van een koerier dienst (wij regelen alles voor u)

Naast de veiling is er eveneens een benefiet avond dewelke plaatsvindt op 7 oktober.
Hier zal er speluitleg worden gegeven om te eindigen met een BBQ, alle info hierover kunt uw hier terugvinden.

Steunen zonder bordspel te verkopen of te bieden ?
IBAN: BE23 7555 5948 0491
BIC: AXABBE22

026
Img*TitelTaalPrijs     Info
PublisherStaat