x


Nieuws

Een applausje voor onze sponsors!07/04/2018 11:00  

Ziehier onze nieuwe affiche! Nieuw? Ja, nu staan onze hoofdsponsors er ook op vermeld, onderaan. Wie een beetje thuis is in de spellenwereld zal de namen wel herkennen. De Spelgezel is een gezellige spellenwinkel in Gent, met een ruim assortiment en deskundig advies. Twee uitgevers van betere bordspellen dragen ook een serieuze steen bij: Asmodee Belgium NL (Azul, Otys) en 999 Games (Berenpark, Majesty). Ook een bedrijf uit Merelbeke steekt een handje toe: Sfeerlab. Zij zorgen voor feestelijke aankleding van grote en kleine feesten en zullen hun kunnen demonstreren in het thema van Zomerspel! De laatste hoofdsponsor is Megagame-Makers. De naam zegt het al: zij organiseren megagrote spellen, waarin je met teams tegen elkaar speelt. Naast deze hoofdsponsors krijgen we ook de steun van uitgevers Game Brewer (Gentes), Quined Games (Agra, Halloween), Geronimo (Photosynthesis) en een toffe spellenclub uit Gent, Beveren en Sinaai: De Bokkensprong - spellenclub. Blijf onze pagina volgen, binnenkort zetten we de spellen die je op Zomerspel kan spelen in de kijker, je zal dan deze sponsors zeker nog zien passeren. Zonder hun steun zou Zomerspel niet mogelijk zijn!


Zomerspel kiest de platen op StuBru01/04/2018 12:00  

Gisteren koos Zomerspel de plaatjes op Studio Brussel. Een uur lang, tussen 12 en 13 uur, hoorde je onze keuzes door de boxen horen knallen, als muzikale ondersteuning voor het team dat opnieuw aan de slag gaat met hout, karton, papier, verf en allerlei gevaarlijk gereedschap om het decor van Zomerspel verder vorm te geven. Je kan de uitzending hier herbeluisteren: link


Tijd voor een lenteschoonmaak!20/03/2018 17:00  

Daar is de lente, daar is de zon, tijd voor een lenteschoonmaak! Het ideale moment om door je spellenverzameling te gaan en spellen die je niet meer speelt een kans op een betere thuis te bieden. Trotseer spinnenwebben en stofnetten, haal die spellen uit je collectie en lijst ze vervolgens op in onze tweedehandsmarkt. Zodra je een ticket hebt, kan je spellen toevoegen. Op 1 april (geen grap) start de pre-sale en kan je spellen uit de tweedehandsmarkt aankopen. Uiteraard kan je op Zomerspel zelf gezellig door de spellen van onze tweedehandsmarkt snuisteren.


3 van de 7 getoond
- 1 2 3 -