x


Nieuws

In volle voorbereiding voor Zomerspel 201828/11/2017 12:00  

Achter de schermen zijn we al druk aan het plannen, werken en knutselen om jullie op 26 en 27 mei 2018 opnieuw een spetterend spellenspektakel te bieden. We zijn al toe aan de vijfde editie van Zomerspel. Dat verdient extra luister en grandeur! Daarom duiken we in de sfeer van het oude Egypte en de sprookjes van 1001 nacht. Wedden dat ook jij je in ons prachtige decor een beetje Cleopatra of Ali Baba waant?
Zomerspel zal opnieuw plaatsvinden in de Gemeentehallen van Merelbeke, op een boogscheut van Gent. Zoals elk jaar kan je op ons spellenfestival kennismaken met de nieuwste pareltjes en de toppers van het moment in spellenland, stuk voor stuk uitgelegd door enthousiaste vrijwilligers. Maar het leven is meer dan spelen alleen, dus we zorgen ook voor lekker eten, voldoende verfrissende drankjes en randanimatie. Wie net lenteschoonmaak gehouden heeft en wie op zoek is naar buitenkansjes kan terecht in onze grote tweedehandsmarkt. Hou je meer van de geur van versgedrukt karton? Dan kan je snuisteren in de stand van De Spelgezel.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van de organisatie en interessante weetjes? Op deze website en op onze Facebookpagina (link) kom je alles te weten over en rond Zomerspel 2018. Denk bijvoorbeeld aan de start van de ticketverkoop en inschrijving voor de tweedehandsmarkt, maar ook oproepen voor vrijwilligers die gedurende een halve dag (of meer) een handje willen helpen op Zomerspel. Blijf ons dus zeker volgen!


Zomerspel steunt de strijd tegen kanker!28/09/2017 22:18  

Zoals jullie allen weten is Zomerspel één grote familiale happening. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld en elk jaar overvalt/voelen wij weer dat sterke groepsgevoel. Helaas is iemand binnen onze eigen vrijwilligersfamilie getroffen door kanker. Lore vroeg ons om hulp om de binnenkomende ziekenhuisfacturen de baas te blijven. Samen met haar familie en nog wat spelvrienden werden tal van initiatieven op touw gezet. Zomerspel biedt haar know how aan via de veiling ten voordele van Lore. (http://zomerspel.be/veiling) Deze loopt nog tot donderdagavond 5 oktober 2017, meer info nodig (link)


Zomerspel 201810/09/2017 23:05  

Zomerspel vzw is volop bezig met de organisatie van de 5e editie van het zomerse spellenfestival. Op Zomerspel ontdek je gedurende 2 dagen de unieke wereld van het gezelschapsspel. Zomerspel richt zich op jong en oud, families en fanaten. Je vindt er spellen voor kinderen vanaf 6 jaar maar ook de laatste toppers voor doorgewinterde spellenliefhebbers. Elk jaar verrast Zomerspel met een leuk thema dat zorgt voor extra sfeer. De locatie wordt gedurende 2 dagen omgetoverd en aangekleed in dat thema. In voorafgaande jaren kon je je wanen in de coulissen van een theater, in het wilde westen, op een piraten eiland en in de middeleeuwen. Het thema van Zomerspel 2018 blijft voorlopig nog even een verrassing. Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina of surf regelmatig naar onze website.


3 van de 3 getoond
- 1 -