x
Zomerspel maakt gebruik van cookies. Sommige van deze cookies zijn essentieel terwijl andere ons helpen om uw gebruikerservaring te verbeteren
Essentiële (*):
Analitics:
(*) kan niet worden gedeactiveerd

Zomerspel 2020: 7e editie

Herbeleef Zomerspel 2020


Activiteiten

Miniature painting

ANDERE FOTO Meer en meer bordspellen vervangen de klassieke meeples of houten blokjes door prachtige miniaturen. Deze miniaturen kan je nog meer laten schitteren door ze te schilderen. Je hoeft echt geen Picasso te zijn om jouw miniaturen tot leven te wekken! Geen idee hoe je eraan moet beginnen? Kom naar Zomerspel en schrijf je in voor één van de sessies. In een tijdsspanne van 2 uur leren we je de basics: basislaag, schaduw en highlights! Er is geen voorkennis vereist en wij voorzien al het materiaal !

Het ZomerspelBier

Vorig jaar een nieuwkomer in ons aanbod en ondertussen uitgegroeid tot een lid van de Zomerspelfamilie: Spelbreker! Ons fris, blond zomerbiertje van 6.3% Alc. Vol. zal ook dit jaar een aangename verfrissing zijn in de broeierige jungle. Wil je er thuis van genieten? Dat kan! Voor amper €8 wandel je de jungle uit met vier Spelbrekers in een handig draagmandje!