x
Zomerspel maakt gebruik van cookies. Sommige van deze cookies zijn essentieel terwijl andere ons helpen om uw gebruikerservaring te verbeteren
Essentiële (*):
Analitics:
(*) kan niet worden gedeactiveerd

Zomerspel 2017: 4e editie

Herbeleef Zomerspel 2017


Activiteiten

Nox

We zijn blij en vereerd dat Bastiaan Nox, bekend van Nox' Spellenzolder, peter is van Zomerspel 2017! Hij zal het ganse weekend aanwezig zijn en verslag uitbrengen van het festival. Ken je Bastiaan Nox (nog) niet? Neem dan een kijkje op zijn YouTube kanaal, waar hij regelmatig reviews van bordspellen post.

Verkleedwedstrijd

Een prijzenpakket voor de mooiste/beste verkleede bezoeker van Zomerspel 2017.

Escape room: CubeZero

Cube Zero en Zomerspel presenteren.. The Alchemist!! Een Escape Room op Zomerspel... We onthullen nog niets. Cube Zero heeft niet alleen 6 vaste Escape Rooms in het mooie Gent maar ontwikkelt ook voortdurend nieuwe uitdagingen. Ze zetten een mobiele kamer in die maar liefst 1 ton weegt en zorgen voor de ultieme escape ervaring op Zomerspel. Plaatsen zullen beperkt zijn, maximaal 100 mensen per dag. Inschrijven doe je op de dag zelf. We openen de eerste inschrijvingen om 10u (bij opening van de zaal) voor de eerste 50 plaatsen. Om 14u openen we de inschrijvingen voor de middag (opnieuw 50 plaatsen). Inschrijven doe je aan de escape room op Zomerspel!

Kampioenschap Agricola & Saboteur

Voor de allereerste keer wordt tijdens Zomerspel 2017 het BK Agricola gehouden. De twee beste Belgen plaatsen zich voor het wereldkampioenschap Agricola, dat dit najaar ergens in Europa wordt georganiseerd. Ben je goed in de expert-editie van het spel Agricola en heb je zin in een gezellige middag? Schrijf je dan in! Na het toernooi kun je nog genieten van enorm veel spelplezier op het festival. Voor de tweede keer wordt ook het BK Saboteur gehouden. De twee beste Belgen plaatsen zich voor het wereldkampioenschap Saboteur in Riga (Letland), dat november 2017 plaatsvindt. Iedere speler krijgt voor dit toernooi een nieuwe speciale promokaart, de Goal Card Swap. Hiermee kunnen spelers tijdens het spel doelkaarten verwisselen zonder deze te bekijken.

Het fantastische team, plus enkele dat helaas de foto niet hebben gehaald, dat Zomerspel 2017 mogelijk heeft gemaakt !