x
Zomerspel
bovenal spellenfestival !

17 - 18 Juni 2017

Voor fanaten

Trek alleen of met vrienden naar Zomerspel! Ontdek de expert zone waar tal van spellen klaar staan met speluitleg. Net zoals de afgelopen jaren zetten we in op de meest actuele bordspellen. Zomerspel is niet voor niets "bovenal spellenfestival".

In de zone voor fanaten staan meer dan 100 tafels voor je klaar met strategische en thematische bordspellen. Kies een tafel uit en schuif gezellig aan. Wij zorgen voor speluitleg en je kan meteen van start. En last but not least: Zoals steeds vind je een scherp aanbod in de winkel!

Zomerspel, bovenal spellenfestival!

- Een expert zone met recente spellen en speluitleg
- Een grote spellenwinkel met de grootste bordspel-toppers

Voor families

Zin om met je familie of kinderen naar Zomerspel te komen? Spelen is belangrijk voor jong en oud. In dit digitale tijdperk vinden we plezier in het samenkomen rond een gezelschapsspel. Ons leven is enorm druk en gsm, tablet en laptop domineren onze vrije tijd.

Laat dit alles achterwege op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 en ga terug in de tijd naar een tijdperk waar er nog geen sprake was van technologie: de Middeleeuwen! Op Zomerspel speel je authentieke gezelschapsspelen, met elkaar, rond de tafel. In de familiezone worden spellen vanaf 6 jaar voorzien van speluitleg om plezier te garanderen voor de hele familie. Eventjes genoeg gespeeld? Dan kan je deelnemen aan de animatie, randactiviteiten en knutselprojecten. Voor een knabbel en een babbel, grote honger en kleine honger, zijn er broodjes, frietjes, braadworsten en hotdogs om je energie op peil te houden. De Middeleeuwen op zijn best!

- Een familiezone met spellen vanaf 6 jaar met speluitleg
- Een leuk thema waar de kinderen helemaal in kunnen opgaan
- Animatie, knutselen en tal van randactiviteiten
- Broodjes, frietjes, braadworsten en hotdogs om onze energie op peil te houden