x
Zomerspel maakt gebruik van cookies. Sommige van deze cookies zijn essentieel terwijl andere ons helpen om uw gebruikerservaring te verbeteren
Essentiële (*):
Analitics:
(*) kan niet worden gedeactiveerd

Goed doel


Zomerspel 2021: Ziekenhuisschool Stad Gent

De Ziekenhuisschool Stad Gent wil het recht op onderwijs realiseren voor kinderen en jongeren (basis- en secundair onderwijs), opgenomen in een ziekenhuis of een residentiële voorziening. 


De ziekenhuisschool wil deze kwetsbare kinderen en jongeren binnen onze maatschappij de mogelijkheid bieden zich ten volle te ontwikkelen en zich maximaal voor te bereiden op de terugkeer naar hun eigen school. Het team van gedreven leraren geeft les aan kinderen en jongeren die opgenomen zijn in één van de 6 vestigingsplaatsen: UZ Gent, Karus campus Melle, AZ St-Lucas, P.C. Dr. Guislain, campus De Deyne, Fioretti en P.C. Dr. Guislain, campus St.-Alfons, De Steiger, en RKJ De Sleutel Eeklo. In al deze voorzieningen biedt de Ziekenhuisschool Stad Gent binnen het buitengewoon onderwijs type 5 en OV4 kwaliteitsvol onderwijs aan voor leerlingen van 2,5 tot en met 24 jaar.


Zomerspel steunt dit waardevolle project en doet daarvoor graag een beroep op jullie. Je kan op vier verschillende manieren de Ziekenhuisschool een duwtje in de rug geven, kom langs op één van onze 10 events en ga naar huis met:

  1. - 4 flesjes van ons lekker Spelbreker bier (6,3% alc.) aan 8,00 euro, om dat Zomerspelgevoel thuis te herbeleven.
    - Eerder een koffiedrinker? Geen probleem, we hebben een grote mug met Zomerspel-logo voor 10,00 euro.
  2. - Of ben je een Dixit-fan? Voor amper 0,50 euro verbaas je bij het volgende spel de tegenstand met een gouden konijn! Gespreksstof verzekerd!
    - Je kan ook spelen voor het goede doel! Koop enkele blaadjes van ‘Welcome to …’ (2,00 euro per blaadje) en speel het in je bubbel. Bezorg ons je score! Via onze facebook-pagina kan je je plaats in het klassement volgen. De eindwinnaar belonen we met, jawel, een doos ‘Welcome to …’
  3. Update: Gefeliciteerd aan de winnaar