x
Zomerspel maakt gebruik van cookies. Sommige van deze cookies zijn essentieel terwijl andere ons helpen om uw gebruikerservaring te verbeteren
Essentiële (*):
Analitics:
(*) kan niet worden gedeactiveerd

Activiteiten


ACTIVITEITEN & RESERVATIES

Op elke speeldag kan je doen waar Zomerspel bekend voor staat: het samen spelen en ontdekken van moderne kaart- en bordspellen! Elk evenement heeft een thema met bijzondere activiteiten en een exclusief spellenaanbod waarvoor we speluitleg voorzien.

Bovenop de spellen gekoppeld aan het evenement (gegarandeerd mét speluitleg) kan je steeds beroep doen op onze spellenbibliotheek. Hierbij zullen vrijwilligers jou bijstaan waar mogelijk. Vooraf een filmpje bekijken op Youtube kan dus geen kwaad!

  • Bekijk de aanwezige familiespellen.
    Speluitleg gegarandeerd voor de familiespellen op beide familiedagen!
  • Bekijk de aanwezige expertspellen.
    Speluitleg gegarandeerd voor de expertspellen op beide expertdagen!

Lees hieronder welke evenementen er zijn en reserveer alvast een tafeltje. Je reserveert meteen een volledige tafel (tot 4 personen). Tijdens het evenement wordt er verwacht dat je de spellen binnen je bubbel speelt. We werken met tijdslots van 3 uren omdat we zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om te spelen, maar als je meerdere slots na elkaar wil reserveren, is dat uiteraard mogelijk.

De inkom is voor alle evenementen gratis. Klik onderin op het gewenste evenement en reserveer jouw tafel!

BEKIJK ONZE PRAKTISCHE INFO