x
Zomerspel maakt gebruik van cookies. Sommige van deze cookies zijn essentieel terwijl andere ons helpen om uw gebruikerservaring te verbeteren
Essentiële (*):
Analitics:
(*) kan niet worden gedeactiveerd

Activiteiten

Spellen spelen is één ding, maar wat randanimatie, ‘speciallekes’, een workshop of een lekker streekbiertje mag toch ook niet ontbreken op een festival. Op deze pagina kom je te weten wat je tussen twee spellen kan doen om je geest op adem te laten komen, of net wat meer aan het werk te zetten. En of het de moeite loont je kinderen mee te nemen (natuurlijk wel). Hou onze facebook in het oog voor verdere updates !


Miniature painting

Meer en meer bordspellen vervangen de klassieke meeples of houten blokjes door prachtige miniaturen. Deze miniaturen kan je nog meer laten schitteren door ze te schilderen. Je hoeft echt geen Picasso te zijn om jouw miniaturen tot leven te wekken! Geen idee hoe je eraan moet beginnen? Kom naar Zomerspel en schrijf je in voor één van de sessies (inschrijving gaat later van start). In een tijdsspanne van 2 uur leren we je de basics: basislaag, schaduw en highlights! Er is geen voorkennis vereist en wij voorzien al het materiaal !

Het Zomerspel Bier

Voor het eerst zullen wij met trots het Zomerspel bier presenteren op ons 2-daags evenement. Enkele van onze geoefende fijnproevers uit het Zomerspel core team starten op 23/02/2019 met het brouwproces... fingers crossed !!!

En meer...

Op geregelde tijdstippen zullen wij nieuwe activiteiten bekend maken !


Bordspelen