x
Zomerspel maakt gebruik van cookies. Sommige van deze cookies zijn essentieel terwijl andere ons helpen om uw gebruikerservaring te verbeteren
Essentiële (*):
Analitics:
(*) kan niet worden gedeactiveerd

Activiteiten

Spellen spelen is één ding, maar wat randanimatie, ‘speciallekes’, een workshop of een lekker streekbiertje mag toch ook niet ontbreken op een festival. Op deze pagina kom je te weten wat je tussen twee spellen kan doen om je geest op adem te laten komen, of net wat meer aan het werk te zetten. En of het de moeite loont je kinderen mee te nemen (natuurlijk wel). Hou onze facebook in het oog voor verdere updates !

Geronimo Games organiseert groots Kluster-toernooi 


Toon tactiek en behendigheid met magneten, én win een leuk prijzenpakket

Geronimo Games organiseert tijdens Zomerspel ’22 een heus toernooi voor zijn doldwaze spel met magneten: Kluster.  Geraak als eerste al je magneten kwijt om te winnen in Kluster. Maar pas op dat je geen magnetische kettingreactie veroorzaakt... Op zaterdagmiddag is iedereen vanaf de leeftijd van 7 jaar welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd waarin tactiek, durf en behendigheid centraal staan. De winnaar gaat naar huis met een leuke prijs.

Over het spel Kluster

Kluster (winnaar Speelgoed van het Jaar 2020) is een doldwaas spel met magneten voor 1 tot 4 spelers. Leg het koord op een vlak, horizontaal oppervlak, in een vorm naar keuze. Verdeel de 24 magneten tussen de spelers. De eerste speler die al z’n magneten kan afleggen, wint het spel. Maar pas op! Want als je in je beurt 2 of meer magneten doet samenklitten, moet je die kluster op hand nemen... en ben je verder af van de winst. Nog een rondje?Hoe deelnemen?
  • - Het toernooi vindt plaats op zaterdag 21 mei tussen 14.00u-15.00u op het festival.
  • - Geldige aanmeldingen gebeuren op de stand van Geronimo     Games en kunnen tot 12.00u op de dag van het toernooi.
  • - Inschrijving en deelname zijn gratis
  • - Vooraf inschrijven is verplicht (plaatsen zijn beperkt.
  • - Deelnemen kan vanaf de leeftijd van 7 jaar
Wat te winnen?
  • - Een leuke prijs van Geronimo Games
  • - Het recht om op te scheppen over je deelname/winst aan       dit te gekke Kluster-toernooi.