x
Zomerspel maakt gebruik van cookies. Sommige van deze cookies zijn essentieel terwijl andere ons helpen om uw gebruikerservaring te verbeteren
Essentiële (*):
Analitics:
(*) kan niet worden gedeactiveerd

FAQ 2dehands

Via onderstaande FAQ beantwoorden wij al uw vragen omtrent de aankoop van bordspelen op de tweedehandswinkel van Zomerspel. Staat je vraag niet in de lijst aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via: .

Wanneer is de tweedehands winkel open?

- 13/03/2019 16:00:00: Open - verkopers kunnen bordspellen toevoegen
- 30/04/2019 20:00:37: Presale start
- 10/06/2019 00:00:00: Presale stop, de verkoop gaat verder op zomerspel

Op zomerspel:
ZaterdagZondag
Intake10:00 - 12:0010:00 - 10:30
Verkoop13:00 - 17:0011:00 - 17:00
Outtake17:30 - 18:0017:30 - 18:00

Hoe kan je een bordspel kopen?

Vanaf het ogenblik dat wij starten met de voorverkoop kunt u bordspellen reserveren indien u in het bezit bent van een geldig ticket. Op het festival zelf kunt u vervolgens het spel ophalen tijsends de verkoop fase. Hier heeft u eveneens de mogelijkheid om het bordspel te controleren en indien de bordspelstaat afwijkt van de opgegeven status of er zaken ontbreken kunt u alsnog afzien van de aankoop.

Zijn er extra kosten?

Als koper zijn er geen extra kosten die in rekening worden gebracht! De prijs waaraan u het spel reserveert is de eindprijs. Via uw myzomspel krijgt u een overzicht van de door u gereserveerde bordspellen.

Wanneer kan je de bordspelen ophalen?

De bordspelen kunnen uitsluitend opgehaald worden tijdens de verkoopsfase op het evenement. Of het bordspel al dan niet is binnengebracht kunt u live volgen via uw myzomerspel pagina.

Kan ik een aankoop annuleren?

Indien u een borspel reserveerd gaat eveneens akkoord met de aankoop van het bordspel. Enkel indien het bordspel niet volledig is of de beschrijving afwijkt van deze aangeleverd door de verkoper kan de koop geannuleerd worden.

Je komt thuis en merkt dat er items ontbreken in het bordspel?

De vzv Zomerspel bied geen garantie op de volledigheid van de borspellen alsook op de correctheid van de opgegeven beschrijving. Iedere koper heeft de mogelijkheid om voor het afsluiten van de verkoop het bordspel te controleren en eventueel af te zien van de aankoop. Bij klachten na de verkoop trachten wij alsnog een oplossing te vinden door koper en verkoper met elkaar in contact te brengen (wederzijdse goedkeuring is nodig).

Algemeen reglement

Het volledige reglement is terug te vinden op: link.